skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Zbardhim profesional

ÇFARË ËSHTË ZBARDHIMI PROFESIONAL

ME LLAMBË

KUR REKOMANDOHET?

Padyshim rekomandohet në rastet kur dhëmbët janë kthyer në të verdhë dhe pacienti dëshiron që ata të jenë më të bardhë dhe të ndritshëm

SI PROCEDOHET

Para së gjithash verifikojmë që mos të kemi praninë e gurëzave prishje të dhëmbëve pllaka bakteriale dhe sëmundje periodontale Kryhen të paktën 2 3 seanca zbardhimi që zgjasin 20 30 minuta Më pas aplikohet në gingivë një likuid që izolon gingivat për të parandaluar që xheli zbardhues të mos prekë gingivë dhe ta bëjë atë më të ndjeshëm është e rendësishme që pas seancës të mos pini duhan dhe për ditët e para pas zbardhjes të mos konsumoni pije të ëmbla të gazuara kafe ose çaj Në përgjithësi nuk rekomandohet për pacientët që nuk kanë ndërmend të ndalojnë pirjen e duhanit

ZBARDHIMI PROFESIONAL NE DENTAL GB

Para ndërhyrjes aplikohet një pastrim tradicional i dhëmbëve . Në një fazë të dytë mishrat e dhëmbëve mbrohen , ndërsa një përgatitje e veçantë që përmban peroksid hidrogjeni vendoset mbi dhëmbë

Për rreth 20 minuta dhëmbët ndriçohen nga një llambë e teknologjisë së lartë që lëshon një dritë blu të fortë
I gjithë trajtimi garanton rezultate të qarta dhe një zbardhim të qëndrueshëm mesatarisht 6 muaj Pas kësaj periudhe gjithmonë këshillohet që ta përsërisni

PËR REZULTATE MAKSIMALE, JU REKOMANDOJMË TA PËRSËRISNI ATË CDO 6 MUAJ

Zgjidhja ideale për të rigjetur buzëqeshjen tuaj

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Rezervoni tani
close slider

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top