skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Sistemi Cerec

Sistemi Cerec ofron një sërë avantazhesh për marrjen e masës tek pacientët që zgjedhin të trajtohen te klinika në Tiranë e dott Bones. Për marrjen e mases me Cerec perdoret nje telecamer interorale dhe lejon skanimin e arkatave denture ,…

Scopri di più
Back To Top