skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

TAC Cone Beam 3D

TAC Cone Beam 3D është një metodë moderne diagnostikuese që ju lejon të riprodhoni imazhe tre-dimensionale të kafkës (ose disa prej zonave të saj) me anë të rrezatimit të fituar me një rotacion të vetëm 360 ° të kompleksit tubë- detektorë dhe të përpunuar nga një kompjuter . TAC Cone Beam 3D është bërë gjithnjë e më e rëndësishme në planifikimin e trajtimit dhe diagnozën në stomatologjinë implantare, në fushat e kirurgjisë orale, endodontikës dhe ortodontikës.

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Rezervoni tani
close slider

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top