skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Sistemi Cerec

Sistemi Cerec

Sistemi Cerec ofron një sërë avantazhesh për marrjen e masës tek pacientët që zgjedhin të trajtohen te klinika në Tiranë e dott Bones.

Për marrjen e mases me Cerec perdoret nje telecamer interorale dhe lejon skanimin e arkatave denture , dhembëve apo edhe implanteve.

Avantazhet e ketij sistemi janë saktesia e tij dhe mungesa e bezdisjes që i japin pacientit marrja e mases si psh ndjesia e vjelles por edhe shpejtesia sepse nuk duhet të presim që materiali i masës të forcohet për 5/7 min.

Mjeku në kohë reale mund te shohë morfologjinë e dhëmbit dhe punimit.
Në mënyrën e mëparshme tradicionale, nëse masa nuk ishte marrë në mënyrën e duhur rifilluar nga e para duke bërë të humbej kohë.

Sistemi Cerec lejon që në kohë reale ti çohet laboratorit skanimi i dhëmbëve tek të cilët do vendoset proteza.
Kjo ben qe te reduktohet koha, gabimet qe behen gjatë derdhjes së masës duke bërë që pacienti të fitojë kohë.

Me Cerec mund të bëhen kurora teke, ura, intarsi dhe protesa fikse mbi implant.

E gjitha kjo me një saktesi të lartë dhe siguri fal sistemit Cerec i cili egziston prej vitesh dhe vjen gjithmonë duke i zhvilluar dhe përmirësuar.

giovanni-bona-dental-clinics-foto-6 (1)
Back To Top