skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Ndrysho Buzëqeshjen Tënde Me Faseta Në Klinikën Dentare Dental GB.

Ndrysho buzëqeshjen tënde me faseta në klinikën dentare Dental GB.

Fasetat janë punime të holla porcelani ose Emax të cilat ngjiten përfundimisht në sipërfaqen e dhëmbit, në mënyrë që të ndryshojnë çngjyrimet e ndryshme që dhëmbi mund të ketë, apo të ndryshojmë formën, pozicionin për një estetikë sa më të mirë.

Cili është kandidati më i mirë për të vendosur fasetat?

Fasetat vendosen në rastet kur pacienti dëshiron të ndryshojë, korrigjojë estetikën e dhëmbëve. Përshembull pacienti ka dhëmbë të krisur apo të pozicionuar jo mirë në gojë , dhe nuk dëshiron të perdorë aparate për ti rregulluar, ose në rastin kur do të ndryshojë ngjyrën e dhëmbëve në mënyre të përhershme.

Klinika Dental GB
Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.Numeron rreth 20 mijë implante të vendosura në më shumë se 25 vite karrierë, përvecse ka drejtuar dhe përgatitur më shumë se 300 mjekë stomatologë. Klinika e Tiranës i ofron pacienteve vlera informuese dhe standartet teknologjike të kërkuara nga dott. Giovanni Bona.

Na Kontaktoni
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 2
Tirana, Albania
+355 42 44 4410
+35567 501 3058 (WhatsApp)
Email: [email protected]

Back To Top