skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Media

Peri-implantiti

Peri-implantiti është një patologji e kockave dhe indeve gingivale rreth implantit të titanit, e shkaktuar nga ndërtimi i pllakave bakteriale. Mund të evoluojë me kalimin e kohës, duke u përkeqësuar dhe përfundimisht duke çuar në dështim të implantit, domethënë në…

Lexo më shumë

Sistemi Cerec

Sistemi Cerec ofron një sërë avantazhesh për marrjen e masës tek pacientët që zgjedhin të trajtohen te klinika në Tiranë e dott Bones. Për marrjen e mases me Cerec perdoret nje telecamer interorale dhe lejon skanimin e arkatave denture ,…

Lexo më shumë

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Rezervoni tani
close slider

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top