skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Na Kontaktoni

Kontaktoni me ne në nr e kontaktit: +39 339 4015845 ose me e-mail në [email protected] për të organizuar një vizitë të parë falas dhe për të marrë një plan të personalizuar të kujdesit dhe një vlerësim të hollësishëm ose na dërgoni një përmbledhje dentare për një vlerësim të përafërt.

Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 2 , Tirana, Albania

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top