skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

KLINIKA DENTAL GB

Zbuloni perfeksionin dentar nën drejtimin e Dr. Giovanni Bona

Klinika Dentare Dental GB perbehet nga një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre. Numeron rreth 20 mijë implante të vendosura në më shumë se 25 vite karrierë, përvecse ka drejtuar dhe përgatitur më shumë se 300 mjekë stomatologë. Klinika dentare e Tiranës i ofron pacienteve vlera informuese dhe standartet teknologjike të kërkuara nga dott. Giovanni Bona. Klinika dentare Dental GB ne Tirane lider per impante ne europe .

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Përse duhet të zgjidhni Dental GB

Mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre. Numeron më shumë se 20,000 implante dentare në karrierën e tij ne më shumë se 25 vjet, si dhe ka udhëhequr dhe trajnuar më shumë se 300 dentistë. Klinika e Tiranës u ofron të gjithë pacientëve të saj vlerat informuese dhe standardet teknologjike të kërkuara nga Dr. Giovanni Bona. DENTAL GB – Klinika dentare ne Tirane lider per impante ne europe .

Staf Italo - Shqiptar

Staf Italo - Shqiptar

Garanci & Siguri

Garanci & Siguri

25 Vite Eksperiencë

25 vite eksperiencë

20'000 Implante

20'000 implante

Vizitë e parë & Preventiv

Pa asnjë impenjim, konsulta të personalizuara përmes Skype, Whatsapp, drejtpërdrejtë me Dr . Giovanni Bona.

Garanci

10 vite me impiante dentare, 5 vite korona e protesa nga Toronto prej qeramike, 3 vite mbushje, rindërtime.

Cilësi Italiane

Garanzia e kualitetit të trajtimeve falë eksperiencës klinike mbi 25 vjet të dok. Giovanni Bona në Itali.

Stafi i Giovanni Bona Dental Clinics

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Opinione nga Pacientët

Rezervoni vizitën tuaj

 


* Required

Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

Rezervoni tani
close slider
Rezervoni vizitën tuaj

 


* Required

Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

Back To Top