skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

KLINIKA DENTAL GB

Një ekip i përzgjedhur që do t’ju lejojë të zgjidhni problemet tuaja në mënyrë të sigurt, falë përvojës së Dr Bona, një dentist italian i cili ka vendosur të eksportojë ekspertizën e tij në Shqipëri.

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Përse duhet të zgjidhni Dental GB

“Dental GB është një klinikë dentare në Shqipëri ku kryhen trajtime implantologjike, implantologji e ngarkimit të menjëhershëm, kirurgji para implantit (graftet e kockave, membranat, heqja e sinusit, etj.). Personeli i kualifikuar ju pret për të zgjidhur problemet tuaja dentare.
Ne bëjmë radiografi panoramike, intraorale dhe me rreze koni në vend.
Telefononi në numrin pa pagesë për të caktuar një takim pa ndonjë detyrim për të bërë një vizitë të parë ose për të dërguar një mesazh përmes whatsapp.

Vizitë e parë & Preventiv

Pa asnjë impenjim, konsulta të personalizuara përmes Skype, Whatsapp, drejtpërdrejtë me Dr . Giovanni Bona.

Garanci

10 vite me impiante dentare, 5 vite korona e protesa nga Toronto prej qeramike, 3 vite mbushje, rindërtime.

Cilësi Italiane

Garanzia e kualitetit të trajtimeve falë eksperiencës klinike mbi 25 vjet të dok. Giovanni Bona në Itali.

Opinione nga Pacientët

  Rezervoni vizitën tuaj

   

  * Required

  Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

  Rezervoni tani
  close slider

   Rezervoni vizitën tuaj

    

   * Required

   Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

   Back To Top