skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Implantologji me ngarkesë të menjëhershme

ZGJIDHJA IDEALE PËR TË RIGJETUR BUZËQESHJEN TUAJ

PËRSE TË ZGJIDHNI IMPLANTOLOGJINË

Me ngarkesë të menjëhershme

Implantologjia me ngarkesë të menjëhershme lejon zëvendesimin e të gjithë dhëmbëve të një arkate me një protezë provizore fikse që pas tre muajsh do të zëvendësohen me protezën fikse definitive

Implantet dentare mund të zëvendësojnë një dhëmb të vetëm ose një grup dhëmbësh duke rikthyer komfortin estetikën dhe besimin e humbur

Dhe në rastet e zëvendësimit total të dhëmbëve Implantologjia e menjëhershme është zgjedhja ideale e cila garanton dhe funksionalitetin e kafshimit

KOHË SHUMË E SHKURTËR
FUNKSIONALITET I MENJËHERSHËM
ULJE E KOSTOS
STIL MË I MIRË I JETËS
PAMJE NATYRALE
HAPAT E TEKNIKËS
VIZITA E PARË

ështe thelbësore të verifikohet fizibiliteti i ndërhyrjes. Në këtë takim do të vlerësohen të gjitha radiografitë e nevojshme për diagnostifikimin e rastit.

VIZITA E DYTË

Proçedohet me heqjen e dhëmbit dhe vendosjen e implantit Meren masat dhe ditën pasardhëse vendosen Protezat Provizore. Mesatarisht kërkohen të paktën tre ditë për të dhënë mundësinë për të kryër kontrollin e rradhës Më pas bëhen disa sutura të rezorbueshme të cilat mund dhe të mos hiqen që kështu pacienti kthehet pas tre muajsh për të vendosur dhëmbin definitiv

PAS TRE MUAJSH

protezat provizore zëvendësohen me ura fikse në material rezinë ose qeramikë. Nevojitet një periudhë prej të paktën një javë për marrjen e mases se protezës, provat e ndryshme dhe dorëzimin e protezës definitive

ANESTEZIA

Falë përvojës së fituar ndër vite , pranë Klinikës dentare Dental GB janë në gjendje të kryejnë ndërhyrje pa dhimbje, si gjatë dhe pas operacionit

ZGJIDHJA IDEALE PËR TË RIGJETUR BUZËQESHJEN TUAJ

Dhe në mungesë të të gjithë dhëmbëve ose me dhëmbë të kompromentuar .

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Rezervoni tani
close slider

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top