skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Giovanni Bona Denta Clinics

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona
mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar
eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i
kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.
Numeron rreth 20 mijë implante të vendosura në më
shumë se 25 vite karrierë, përvecse ka drejtuar
dhe përgatitur më shumë se 300 mjekë stomatologë.
Klinika e Tiranës i ofron pacienteve vlera informuese
dhe standartet teknologjike të kërkuara nga dr Giovanni Bona.

Vendodhja
Back To Top