skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Estetika Dentare

ZGJIDHJA IDEALE PËR TË RIGJETUR BUZËQESHJEN TUAJ

KUJTOHENI QË TË KENI

Një Buzëqeshje Perfekte

Në klinikën Dental GB ofrojmë zgjidhje estetike për të gjitha rastet në stomatologji.

Zëvëndësimi i dhëmbëve që mungojnë me dhëmbët e zirkonit  Kjo shmang reflektimin e ngjyrës gri të metaleve dhe ngjyrimit jo estetikë të gingivës
Abutment / Moncon implantesh në Zirkon  Për ata që kërkojnë maksimumin në estetikë ne propozojmë këto zgjidhje që i japin dhëmbit të implantuar një rezultat të ngjashëm me atë të një dhëmbi natyral.
Zbardhues i dhëmbëve  Zbardh dhëmbët me një xhel të aktivizuar nga një llambë speciale
Ortodontika e padukshme  Nëpërmjet maskerinave transparente, Klinika jonë është në gjendje të drejtojnë dhëmbët me një pajisje krejtësisht të padukshme.
Për mirëqënien tënde të kujdesit oral besoji klinikës tonë

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Rezervoni tani
close slider

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top