skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Panoramex (orthopantomografia)

Orthopantomografia është një teknikë radiografike që siguron një imazh të dhëmbëve, harqeve dentare , mandibulës, kockës maksilare, sinuseve maksilare, artikulacioneve temporomandibulare në një plan të vetëm radiografik. Gjen perdorim në praktikën dentare pasi siguron një mënyre konveniente, të lirë dhe të shpejtë për të vlerësuar anatominë dhe patologjitë e lidhura me kavitetin e gojes.

Dëshironi buzëqeshjen perfekte? Çmimet më të lira për produktet më cilësore?

Rezervoni tani
close slider

    Rezervoni vizitën tuaj

     

    * Required

    Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

    Back To Top