skip to Main Content

Miresevini

Një staf italo-shqiptar i udhëhequr nga dott. Giovanni Bona, mjek implantolog nga Torino (Itali),i cili e ka bazuar eksperiencën e tij në kërkimet më të avancuara për t’i kthyer pacientëve të tij buzëqeshjen në përditshmërinë e tyre.

Na kontaktoni

Email: clinicabo[email protected]
Tel : 067 501 3058
Address: Tirane, Albania

Vendodhja

Media

A duhet t’i lajmë dhëmbët 3 herë në ditë?

A duhet t’i lajmë dhëmbët 3 herë në ditë? Dhëmbët janë substancat më të “vështira” të trupit. Në total janë 32 dhembë, por zakonisht 28 prej tyre mbesin në vend. Dhëmbët kërkojnë durim, si dhe larje të përditshme. Duhet treguar…

Lexo më shumë

Deshironi buzëqeshjen perfekte - cmimet më të lira , kualitet europian ?

Rezervoni tani
close slider
Rezervoni vizitën tuaj

 

* Required

Nëpermjët kësaj kontakt forme ju mund të vendosni një takim për konsultë pranë Klinikës tone Giovanni Bona Dental Clinics

× WhatsApp
Back To Top